Aarhus og Vestdanmark

Grenåvej 739
DK-8541 Skødstrup

København og Østdanmark

Platanvej 31
DK-1810 Frederiksberg C

Tlf.: +45 86 99 18 00
info@detailconsult.dk
CVR: 29 97 67 24


Detail Consult


DetailConsults store erfaring i branchen gør, at vi er specialist indenfor vores felt. DetailConsults store erfaring i branchen gør, at vi er specialist indenfor vores felt. Vores fornemste opgave er, at stille vores kompetence til rådighed for vores kunder, så de kan drive deres forretning.

Send os en besked


profilbrochure

Download vores profilbrochure her (2 MB)

Morten Højer Simonsen

Direktør

+45 26 36 08 16


Morten har i 15 år været ansat i Dansk Supermarked, hvor han sidst fungerede som varehuschef. I 2006-07 var Morten afdelingschef for Gaarde Erhverv A/S i Jylland med det fulde lederansvar og med et speciale i detailrelaterede opgaver. Siden 2007 har han arbejdet som selvstændig projektudvikler og rådgiver for detailbranchen med stor succes.
De fleste af vores kunder har fulgt os siden rejsen begyndte. Vi ved, at det forpligter – hver dag.

Helle Højer Simonsen

Administrationschef

+45 40 50 68 83


Helle har i 17 år været ansat i Dansk Supermarked. Blandt andet har hun i 10 år arbejdet som administrativ medarbejder og servicechef for koncernen. Siden 2008 har Helle arbejdet som administrativ chef i DetailConsult, hvor hendes mange års erfaring og kompetencer fra detailbranchen perfekt understøtter virksomhedens forretningsområde.

Christian Beck Jørgensen

Byggechef og ingeniør

+45 26 47 88 46


Tekst er på vej :-)

Anders Heering Bruun

Bygningskonstruktør/Projektleder

+45 21 21 79 72


Anders er uddannet bygningskonstruktør og har arbejdet i byggebranchen både som håndværker og siddet i bygherrerollen i en stor dagligvarekoncern. Ved at arbejde på alle niveauer i branchen har Anders opnået stor forståelse for og gennemgående indsigt i alle processerne i et byggeprojekt. Anders opgaver hos DetailConsult er projektstyring fra A-Z.

Egede Dalby Christensen

Projektleder

+45 28727042


Egede er oprindeligt butiksuddannet. Egede har stor erfaring og ekspertise inden for etablering og indretning af discount dagligvarebutikker, hvor han har været pioner i opstart af Netto i Tyskland, senere i Polen og Sverige. Siden 2008 har Egede været ansat ved Coop Ejendomme, hvor han primært har etableret og indrettet Fakta og Irma butikker. Egedes opgaver hos DetailConsult er projektstyring fra A-Z.

Kenneth Korsholm Hansen

Bygningskonstruktør/Projektleder

+45 29 72 96 86


Kenneth er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har stor forståelse for planlægning, styring og konstruktion på tværs af faggrænser. Kenneth har blandt arbejdet på større byggeprojekter som Lighthouse og Navitas i Aarhus og har været byggeleder på renoveringen af en større dagligvarebutik. Kenneths opgaver hos DetailConsult er projektstyring fra A-Z.

Frank Myrtue

Bygningskonstruktør/Projektleder

+45 28 60 62 47


Frank er uddannet bygningskonstruktør samt sikkerhedskoordinator og har en 10 årig baggrund som tømrer. Som tømrer har Frank arbejdet med alt fra opbygning til nedrivning af større eller mindre opgaver og projekter over hele Danmark, men har også af flere omgange været i Norge i forbindelse med tømrerarbejde. Af projekter kan nævnes, Havnehusene og Kanalhusene på Aarhus havn, hvor Frank sad som byggeleder i totalentreprenørrollen.

Allan Gammelgaard

Titel er på vej

+45 23 27 32 33


Allan Gammelgaard er ansat i DetailConsult til at varetage BackOffice opgaver og bistå med blandt andet Myndighedsbehandling i forbindelse med ombygning af og ny opførelse af diverse projekter. Allan er oprindelig uddannet som murer og har derigennem også kendskab til den praktiske del af faget. Allan blev uddannet som bygningskonstruktør 1995 og har i de seneste år arbejdet hos flere forskellige arkitektfirmaer med blandt andet skolebyggeri, plejehjemsbyggeri og kontorbyggeri.